Римська парна в Perfect Banya & SPA

Римська парна в Perfect Banya & SPA

Задовго до того, як з'явилося безліч способів для вивчення багатств нашої Землі, людина зрозуміла дорогоцінність та важливість води.

Це одна з найнеобхідніших субстанцій на планеті, адже без неї не обходиться майже ні один процес не лише у навколишньому середовищі, а й у нашому організмі. Саме тому поселення облаштовувалися біля різноманітних водойм. Стародавні римляни, маючи доступ до природніх термальних джерел, будували навколо них терми, а їх відвідування було не просто забаганкою, а невід'ємною частиною побуту.

Пройшло багато сотень років, наука не стоїть на місці, а ми так само, як колись, користуємося природніми ресурсами. Вода-життя, і плин часу на це не впливає. А стародавні римські терми і зараз дарують нам силу та здоров'я, лише в сучасній інтерпретації, то ж якщо Ви бажаєте відчути на собі користь римської бані, завітайте у Perfect Banya & SPA у Хмельницькому.

Римська парна, у чому її особливість? Сучасна римська баня обладнана лежаками, що підігріваються, заповнена вологим паром при температурі 45-60 градусів. За рахунок густого теплого пару, відбувається рівномірне, поступове прогрівання організму, що стимулює активне потовиділення. Відносно невисока температура в парній робить перебування у ній комфортним та дозволяє по справжньому розслабитися та насолоджуватися процесом. Не варто забувати про відновлення водного балансу, тому трав'яний чай чи звичайна негазована вода стануть Вам у пригоді.

Варто зазначити, що у Perfect Banya & SPA є великий вибір напоїв, які прекрасно тонізують і тамують спрагу. Рівномірне нагрівання тіла активує діяльність усіх органів та систем нашого організму, стимулює обмінні процеси, допомагає боротися зі стресом та втомою. Теплий пар, що огортає тіло, розкриває пори та делікатно очищає шкіру. Саме тому, дуже ефективним стане використання у такій парній скрабів, пілінгів, масажів та обгортань для тіла. Під час процедури не варто використовувати засоби на мильній основі, прекрасною альтернативою їм стануть натуральні масла. Рекомендовано робити 2-3 заходи, тривалістю 15-25 хвилин, в залежності від особливостей Вашого організму та частоти відвідувань Вами бані.

Наголошуємо на тому, що звикати до температурного режиму будь-якої парної потрібно поступово, тому починати варто з нетривалого перебування у парній. Між заходами слід робити перерви (20-30 хвилин). Під час перебування у парній, не забувайте, час від часу, ополіскувати обличчя прохолодною водою та відновлювати водний баланс. Рекомендують перед початком сеансу виконати декілька вправ для розігріву тіла. Насправді, у складі римських терм давніх часів, були не лише басейни, а й кімната для фізичних вправ, бібліотека та трапезна зала. Тому, окрім гігієнічної функції, терми мали і культурне значення, адже тут люди могли прийняти ванну, почитати та поспілкуватися.

Можна сказати, що сьогодні культурне значення банних процедур ,таке ж вагоме, як і раніше. Бо ж в силу зайнятості сучасного населення, залишається зовсім мало часу на спілкування з друзями, а що може бути ліпшим варіантом, ніж поєднання приємного та корисного? У Perfect Banya & SPA Ви потурбуєтесь про своє тіло, провівши час у приємні компанії знайомих та друзів за легкими та приємними розмовами.

Завдяки комфортному температурному режиму, парна стане прекрасним варіантом для тих, хто важко переносить обпікаючий гарячий пар сауни. Римська баня чудовий помічник у боротьбі зі стресом, втомою, нервовим напруженням, сприятливо впливає на роботу дихальної, серцево-судинної, терморегулюючої системи, допомагає зберегти красу та молодість шкіри. Контраст температур тренує судини та серцевий м’яз, до того ж відбувається закалювання організму, зміцнюється імунітет. Римська баня стане прекрасним рішенням при болях у м’язах та суглобах, допоможе відновити сили після активних фізичних навантажень.

Не зважаючи на те, скільки користі можна отримати від відвідування римської бані, існують деякі обмеження. Не варто відвідувати парну під час вагітності,загостренні хронічних захворювань, підвищенні температури тіла, за наявності новоутворень, захворювань нирок та серцево-судинної системи. Пам’ятайте:перед тим, як почати відвідувати парну, необхідно проконсультуватися з лікарем.

То ж не забувайте поновлювати сили власного організму, адже здоров’я-це ресурс, котрий потрібно підтримувати. Чекаємо Вас у Perfect Banya & SPA у місті Хмельницький, прихопіть гарний настрій, а комфортну атмосферу і відновлення сил ми забезпечимо!