Обгортання в комплексному SPA-догляді

Обгортання в комплексному SPA-догляді

Банний комплекс Perfect Banya & SPA пропонує Вашій увазі безліч СПА-комплексів, аби кожен міг обрати те, що до вподоби особисто йому. Кожен пакет містить різноманітні послуги, що прекрасно доповнюють одна одну і забезпечують комплексний вплив на Ваш організм та тіло.

Однією з найдієвіших та популярних процедур залишається обгортання тіла. Ви, безперечно, не раз про неї чули і, можливо, практикували, але сьогодні поговоримо про це більш детально.

Часто можна зустріти “обгортання” у рекомендаціях для домашнього догляду за тілом, не будемо заперечувати користь процедур, що Ви проводите вдома, та будьте певні-відповідна підготовка та комплексний підхід у виконанні будь-яких доглядових маніпуляцій у рази збільшує ефект та якість виконаної процедури. Тому чекаємо Вас у Perfect SPA, де Ви зможете насолодитися якісними послугами від професіоналів своєї справи.

Для початку давайте поговоримо про те, що ж це таке-”обгортання”? Перш за все-це прекрасний метод догляду за тілом, що дозволяє боротися з лишніми кілограмами, підтримувати шкіру в тонусі, боротися з целюлітом, завдяки нанесенню на шкіру активних компонентів. В залежності від тих “активних компонентів”, що застосовуються, ми можемо отримати бажаний ефект, тобто вплив на конкретну проблему. Крім того, що ми отримуємо поживні речовини з активних складів, які використовуються, під час сеансу стимулюються власні сили організму, направлені на боротьбу з проблемою, тому маємо подвійний ефект.

В залежності від механізму дії, обгортання можуть бути гарячі та холодні, від способу нанесення-локальні та загальні. Велика кількість мікроелементів та поживних речовин, які містяться у тих компонентах, що наносять на Ваше тіло, дозволяє розслабитися та відпочити. Тому не варто розглядати обгортання лише як варіант локальної дії, навпаки, в цілому така процедура сприяє очищенню та детоксу нашого організму, дозволяє підвищити імунітет, позбутися поганого настрою та стресу, активує захисні сили організму та забезпечує гарні емоції. Засоби, які застосовуються для процедури обгортання, часто у своєму складі містять різноманітні глини, грязі, водорості, лікувальні трави, масла, у тому числі ефірні, каву та морську сіль. Чому переважають саме такі складники? Просто саме ці речовини здатні впливати на кровообіг шкіри та підшкірної клітковини, активують процеси метаболізму, зміцнюють та тонізують шкіру, підвищують її еластичність.

В залежності від ефекту, якого Ви хочете добитися, варто обирати той чи інший вид процедури. Холодні обгортання сприяють зміцненню стінок судин, зменшенню набряків, активують лімфовідтік, підвищують еластичність та пружність шкіри. Найчастіше їх застосовують локально. Гарячі обгортання, навпаки, сприяють розширенню судин, тому посилюють процеси кровообігу, підвищують проникність шкірного покрову. Оптимальна та комфортна температура для подібних маніпуляцій-38 градусів. За такої температури пори, що знаходяться на поверхні нашого тіла, розкриваються, з організму виводяться шлаки та токсини, а мікроелементи та активні компоненти, навпаки, поглинаються. Таким чином, відбувається подвійний обмін, який нормалізує обмін речовин, стимулює процеси розщеплення та виведення ліпідів з організму, ефективно бореться з небажаними підшкірними відкладеннями. Варто пам'ятати, до процедур з використанням тепла, необхідно з обережністю ставитися людям, які мають проблему розширення вен, хронічний атеросклероз та прогресуючі серцево-судинні захворювання. Не нехтуйте власним здоров'ям та проконсультуйтеся з лікарем перед тим, як починати будь-які маніпуляції. Сьогодні доволі часто застосовують комбінацію обох видів обгортання, тобто, спочатку гаряче, після якого, на проблемні ділянки, холодне, таким чином досягається контрастне обгортання. Тип та кількість процедур обирається для кожного індивідуально та залежить від Вашого віку, стану здоров'я та шкіри, степені розвитку “проблеми”, на боротьбу з якою направлені наші дії. Найчастіше, обгортання застосовуються у складі комплексних SPA програм,де їх поєднують з різними видами масажу, стоун-терапією, скрабуванням, зволоженням, що в результаті дозволяє досягти прекрасних результатів. Перед сеансом бажано відвідати парну, підготувати шкіру, очистивши її за допомогою скрабу чи пілінгу. Після цього на шкіру наносять спеціальний склад, який покривають плівкою, і Ви відпочиваєте. Після 10-30 хвилин залишки змиваються під теплим душем, шкіру зволожують маслом, кремом чи лосьйоном. Що найчастіше застосовують для обгортання?

  • шоколад - при прийомі всередину діє як прекрасний антидепресант, обгортання мають антиоксидантний ефект, а масла у його складі зволожують та живлять шкіру;
  • глина - у її складі безліч корисних мікроелементів, допомагає очистити пори, пригнічує запальні процеси, стимулює процеси обміну; людям із сухою шкірою варто пам'ятати-глина здатна підсушувати шкіру, тому цей варіант не для них;
  • водорості - висока концентрація вітамінів та мінералів робить їх прекрасним помічником у боротьбі за красиву фігуру, стимулюють утворення нових клітин, виводять надлишок рідини з організму, допомагають зберегти здоровий вигляд шкіри.

Для отримання не лише локального, а й загального ефекту, у діючі склади додають ефірні масла та натуральні трави, що допомагають по-справжньому розслабитися та відпочити. Пам'ятайте, що натуральні речовини-можливі алергени, то ж варто попередити працівників закладу, якщо Ви маєте проблеми зі здоров'ям. Також з обережністю необхідно ставитися до процедури обгортання, якщо існує небезпека кровотеч, гострих запальних та інфекційних захворювань, при грибкових та серцево-судинних захворюваннях, гіпертонії, новоутвореннях та вагітності.

Чекаємо Вас у банному комплексі Perfect Banya & SPA, де Ви зможете приємно та з користю провести час, потурбуватися про красу та здоров'я власного тіла, відпочити та відновити сили організму.