Найдієвіші СПА процедури у боротьбі за красиву фігуру

Найдієвіші СПА процедури у боротьбі за красиву фігуру

Одвічна проблема більшості жінок-боротьба з лишніми кілограмами, втеча від надлишкових калорій, пошук ефективних засобів схуднення. Говоримо саме про “більшість”, бо існують такі улюблениці долі, котрим не знайомі вище перераховані турботи, але, будьмо відвертими, таких меншість.

У будь-якому разі ця тема залишається актуальною і вона включає не лише поняття краси, а й здоров'я.

Звичайно, коли ми говоримо “красива фігура”, кожен малює у своїй уяві різний образ, усі прагнуть до власних ідеалів. Особисто наша думка така, що красива фігура-це та вага, у якій Вам комфортно, з якою Ви відчуваєте себе красивою, це жіночні форми, гарна підтягнута шкіра без сухості, целюліту та розтяжок. І у боротьбі з деякими недоліками ми знаємо “робочі” способи, про які хотіли б сьогодні поговорити. Безперечно, ніхто не сміє заперечувати ефективності тренувань у спорт залі та правильного харчування у боротьбі за гарне тіло, але в додачу до занять спортом, хотілося б Вам нагадати про місце, де у приємній атмосфері, під relax музику та запах аромамасел можна результативно боротися з недоліками. Що це за місце? Запрошуємо Вас у Perfect Banya & SPA у Хмельницькому, де можна провести час приємно і з користю.

Які ж СПА процедури найкращі у боротьбі за красиву фігуру? Перш за все, нагадуємо, що в Perfect Banya & SPA функціонує апарат нового покоління Lumicell Wave 6, котрий вивів корекцію фігури та лікування целюліту на новий рівень ефективності. В чому полягає особливість апарату? Справа в тому, що Lumicell Wave 6 поєднав у собі декілька ефективних технологій, котрі разом дають прекрасний і видимий результат. В одній процедурі отримуємо дію вакуумно-роликового масажу, інфрачервоного світла, ультразвукової кавітації, радіочастотної терапії, безін’єкційної мезотерапії. Під час процедури відбувається локальний приток крові до клітин, що збільшує в них рівень кисню. Активуються обмінні процеси, пом'якшуються жирові відкладення та виводяться з організму. В результаті процедури Ви не лише позбавляєтесь надлишкових сантиметрів, а й отримуєте оздоровчий ефект для всього організму.

Наступний союзник у боротьбі з недоліками - лазня. Вологе повітря та висока, але комфортна, температура в тандемі прекрасно працюють на зниження ваги та зменшення об'ємів. Основний процес, що відбувається з нашим тілом під час перебуванні у бані-це розкриття пор та активне потовиділення і, відповідно, виведення надлишкової рідини з організму, продуктів метаболізму. Процес потовиділення у кожного відбувається по-різному. Так, якщо Ви регулярно відвідуєте парну, то процес активного потовиділення починається вже через 3-4 хвилини, якщо ж Ви новачок-через 9-10 хвилин. Кращі результати будуть тоді, коли Ви робите декілька коротких заходів в парну з обов'язковими перервами. Одночасно з підвищенням температури тіла теж саме відбувається з підшкірною жировою клітковиною, тому в цей момент ефективним буде попрацювати над проблемними ділянками спеціальною рукавичкою чи віником, ліпіди розщеплюються та активно виводяться. В лазні Ви втрачаєте рідину і за рахунок цього йдуть об'єми, але не варто перевантажувати свій організм, запаси води потрібно поновлювати. Для цього прекрасно підійде негазована вода, трав'яний чай.

Лімфодренажний масаж, основною дією якого є виведення продуктів метаболізму, що накопичуються у організмі та надлишкової рідини. Насправді, рух лімфи в нашому організмі достатньо повільний і для того, щоб його активізувати, необхідно час від часу стимулювати цей процес. Під час масажу, який проводиться легкими рухами по ходу лімфатичних судин, відбувається розслаблення м'язів, лімфа потрапляє у лімфатичні вузли та запускається лімфодренажний та ліфтинговий процес. Правильно виконаний масаж дозволяє Вам повністю розслабитися та відпочити, не рідко клієнт може заснути під час сеансу

Гідромасаж - наступний у нашому списку та не менш ефективний. В чому полягає його дія? Ви знаходитесь у ванній по типу джакузі, температура води у якій не перевищує 36 градусів. Ваше тіло повністю обробляють струменем води, що подається шлангом, під тиском від 1,5 до 6 атмосфер спочатку лежачи на спині ,потім-на животі. Під дією теплої води та направленої дії струменів води відкриваються пори та потові залози, через які виводяться шлаки та токсини, активуються обмінні процеси, відбувається активне спалення жирів, підвищується тонус шкіри та її еластичність. Останнє у списку наших найдієвіших СПА процедур-обгортання. Найкращий ефект від такої процедури буде, якщо виконувати її після того, як Ви добряче розпарили шкіру. Для початку виконується пілінг, який дозволяє позбавитися від зроговілих клітин шкіри, далі-легкий масаж для посилення циркуляції крові у тканинах, щоб поживні речовини активніше засвоювалися. Після цих маніпуляцій на шкіру наноситься спеціальний склад, який підбирається по типу Вашої шкіри та відповідно до результату, який Ви очікуєте отримати, потім обгортання плівкою та відпочинок. Ви релаксуєте, а вітамінно-мінеральний комплекс працює, що може бути краще? Після змивання складу зі шкіри, наноситься спеціальний крем або лосьйон, який посилює та закріплює отриманий ефект. Після такої процедури покращується колір та рельєф шкіри, відновлюється її тургор, вона наче оновлюється.

Всі перераховані методи - надзвичайно ефективні та дієві, але не можна забувати, що вони, так би мовити, додаткові. Основне, що Ви можете зробити для власного здоров'я та краси-це спорт, без нього нікуди, та збалансоване харчування. Ні в якому разі не можна виснажувати себе дієтами та одночасно з цим “жити” у спорт залі. В такому випадку можна сказати “до побачення” власному здоров'ю. Ні! Регулярні заняття, які приносять Вам задоволення, адже вибір на сьогодні величезний, правильне повноцінне харчування, яке включає білки, жири та вуглеводи та регулярний домашній догляд за обличчям та тілом. В додаток до цих пунктів відвідування Perfect Banya & SPA у Хмельницькому, де можна обрати процедуру для тіла та для душі і, гарантовано, у дзеркалі Ви будете бачити повну сил та енергії людину з омріяними формами.