Чи можна вагітним у СПА?

Чи можна вагітним у СПА?

SPA - процедури - один із найефективніших методів відпочинку та відновлення сил організму. Наше тіло зазнає стресу щодня, томтак необхідно давати йому можливість розслабитися.

Особливо це стосується організму майбутніх матусь. Вагітність - пекрасний та, водночас, хвилюючий період в житті жінки, коли її тіло та організм у цілому зазнає чималих змін. Саме тому так важливо давати можливість відпочивати і душі і тілу, ажде від самопочуття та настрою мами залежить стан малюка, а СПА - процедури у Perfect SPA у Хмельницькому допоможуть Вам віновити сили організму та забезпечать позитивні емоції.

То ж, чи можна вагітним у СПА? Можна! Але існує декілька “але”. Перш за все вагітній необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем і пересвідчитися, що немає ніяких протипоказань та ризиків у конкретно її випадку. Отримавши “зелене світло”, необхідно пам’ятати, що деякі процедури не рекомендовано проводити під час вагітності. Жінкам, що готуються стати матусями протипоказані процедури, що підсилюють кровотік. Тобто, на деякий час необхідно забути про антицелюлітні зігріваючі обгортання з аромамаслами, вакуумний, медовий та аромамасаж, глибокий пілінг. Справа в тому, що такий активний вплив на організм жінки спричиняє підсилення кровотоку, що у свою чергу може призвести до підвищення тонусу матки, що, зрозуміло, є недопустимим та небезпечним. Навіть якщо Ваш термін вагітності маленький та візуально не відзначається “цікаве положення” Ви зобов’язані попередити персонал у салоні.

А зараз поговоримо про те, чому ж все-таки, СПА під час вагітності - це не лише приємно, а й корисно. СПА - програми направлені на боротьбу з основними побічними ефектами, від яких потерпають жінки під час вагітності:стрес та загальна втома, набряк ніг, поява розтяжок, сухість та підвищена чутливість шкіри.

Однією з найпопулярніших та найефективніших процедур для майбутніх мам є відідування басейну. Програма AQUA МАМА у басейні Аквапарку “7 Океан” у Хмельницькому розрахована для жінок на різних термінах вагітності. Заняття у басейні зміцнюють та тонізують організм, знімають м’язове навантаження, зміцнюють м’язи спини, щоб адаптуватися до збільшення ваги.

Не варто нехтувати можливістю відвідати соляну кімнату, котра сприяє зміцненню імунітету, профілактиці простудних захворювань та допомагає просто розслабитися завдяки відповідній атмосфері.

Не менш корисною та приємною процедурою для вагітної буде процедура розслабляючого масажу ніг та ступнів, що допомагає боротся з втомою та тяжкістю в кінцівках. Не зайвими стануть холодні гіпоалергенні обгортання, котрі будуть, також, своєрідною профілактикою варикозному розширенну вен, що також часто вражають жінок під час вагітності.Часто, у зв’язку з перебудовою гормонального фону, може змінитися стан та тип шкіри обличчя жінки. У такому випадку можна застосовувати маски та пілінги для догляду, що очищають та освіжають шкіру. Для боротьби з набряками рекомендуємо професійний масаж обличчя, котрий не лише впливає на стан шкіри обличчя, а й дарує відчуття релаксу усьому Вашому тілу.

То ж з нетерпінням чекаємо Вас у “Perfect Banya & SPA” у місті Хмельницькому, щоб подарувати Вам приємні емоції та відчуття цілковитого релаксу і нагадуємо, що схвалення гінеколога - обов’язкове перед відвідуванням СПА процедур у цей чарівний та особливий час для кожної жінки - період вагітності. Пам’ятайте, від самопочуття матусі залежить стан Вашого малюка, то ж не позбавляйте себе можливості відчути справжню турботу про Вас та Ваше тіло, подаруйте собі позитивні емоції, адже Ви на це заслуговуєте!