У целюліта немає шансів - масаж  у Perfect banya & SPA

У целюліта немає шансів - масаж у Perfect banya & SPA

Антицелюлітний масаж - це ефективний спосіб боротьби з такою проблемою як целюліт, який є не просто косметичним дефектом, який доставляє масу незручностей прекрасній половині людства, але поява "апельсинової кірки" є результатом порушення кровообігу.

Одним з найбільш ефективних способів боротьби з даним захворюванням є антицелюлітний масаж. Дана процедура стимулює приплив / відтік лімфи, покращує трофічне харчування тканин і дозволяє домогтися позитивного і, головне, стійкого результату.

В даний час існує два види антицелюлітного масажу: апаратний і ручний. Однак практично всі фахівці єдині в думці - жодна, навіть найсучасніша машина не замінить дотик вмілих людських рук. Правильний ручний антицелюлітний масаж набагато ефективніше апаратного.

Як правило, процедури виконують із застосуванням зігріваючих кремів і мазей - це дозволяє впливати на підшкірну жирову клітковину і активізувати обмінні процеси. Уже після першого сеансу значно поліпшується обмін речовин, кровообіг і зміцнюється імунна система. Результат проведеного курсу - зменшення обсягів тіла і зникнення "апельсинової кірки". Такий ефект досягається за рахунок поступового переходу від поверхневого впливу до глибшого. Масаж виконується локально - в місцях появи целюліту. Проблемними зонами вважаються: живіт, стегна, сідниці, руки. При цьому головною метою процедури є поліпшення мікроциркуляції і відновлення нормального кровообігу.

Що застосовують при антицеллюлитному масажі?

Для поліпшення харчування тканин при антицеллюлитному масажі застосовують косметичні засоби, до складу яких входять такі речовини як кофеїн, теофілін, вітамін А, сполуки кремнію, ефірні масла, екстракти водоростей. Вони сприяють нормалізації обмінних процесів, підвищують пружність і еластичність шкіри.

Дана процедура показана в профілактичних цілях, допомагає посилити кровообіг, зменшити об'єм стегон і сідниць, зробити шкіру більш пружною і еластичною, змоделювати силует.

Целюліт - досить серйозна проблема, з якою не хочуть миритися молоді жінки. Максимальний ефект від процедури можливий при дотриманні після масажу рекомендованої спеціальної дієти, а також при наявності мінімальної фізичної активності. На сьогоднішній день немає більш ефективного засобу від целюліту, ніж комплекс даних процедур.

Кінцевий результат:

  • Відновлення кровотоку.
  • Зміцнення судинних стінок.
  • Відновлення пружності шкіри.
  • Зменшення і повне зникнення ефекту "апельсинової кірки".

Максимальний ефект антицелюлітного масажу досягається після проведення курсу, що включає 6-12 процедур.