Соляна кімната у місті Хмельницький | Perfect banya & SPA

Соляна кімната у місті Хмельницький | Perfect banya & SPA

Дихання - одна з найважливіших функцій організму людини, що дозволяє забезпечувати необхідним киснем клітини нашого тіла та підтримувати важливі процеси у ньому.  

При захворюваннях, що заважають нормальному диханню, страждають усі органи та системи нашого тіла, а, відповідно, порушується функціонування органузму в цілому. У сучасному світі людину оточує ціла низка факторів, що згубно впливають на дихальну систему. Це викиди в атмосферу вихлопних газів, тютюнопаління, відходи виробництва, значна кількість алергенів, що знаходяться у всьому, що нас оточує.

Значне місце у лікуванні та профілактиці захворювань органів дихання посідає галотерапія. Галотерапія - це методика, завдяки якій відтворюється штучним чином мікроклімат, схожий з підземними соляними печерами, копальнями, шахтами. Даний метод заснований на цілющих властивостях солі, а соляна кімната - це спеціально обладнане приміщення для проведення сеансів галотерапії.

Сеанси в соляній кімнаті - це не лише профілактика та лікування простудних захворювань, алергій, ГРВІ, а й метод укріплення імунітету та місце відпочинку і цілковитого релаксу. Тому дана процедура буде до вподоби практично усім, а саме -  діткам ( сеанси в соляній кімнаті є прекрасною профілактикою простудних захворювань протягом усього року), алергікам (унікальні властивості солі здатні виводити токсини та алергени з організму людини, що у свою чергу зменшує частоту алергічних реакцій та її прояви) , астматикам (атмосфера соляної кімнати гіпоалергенна).

Головним лікувальним фактором галотерапії є сіль, а точніше її дрібні частинки розміром 1 – 5 мікрон, що завдяки своєму мікроскопічному розміру здатні проникати у найвіддаленіші відділи бронхіального дерева. Сольові кімнати застосовуються для:

  • загального зміцнення організму,
  • лікування захворювань дихальних шляхів,
  • нормалізації обмінних процесів організму,
  • лікування та профілактики алергій,
  • лікування захворювань ЛОР - органів,
  • досягнення антистресового ефекту.

 

Лікувальний ефект збільшується від сеансу до сеансу, а досягнутий результат зберігається на тривалий час!

Тому запрошуємо Вас відвідати соляну кімнату у Perfect banya & SPA та отримати сеанс цілковитого релаксу з лікувальним відтінком!