Новорічний корпоратив у банному комплексі "Perfect"

Святкування Нового року, ювілею компанії, дня народження директора останнім часом набули традиційний характер. Сьогодні ми з вами є свідками зародження і розвитку так званої корпоративної культури. Як то кажуть, той, хто добре працює, так само добре відпочиває. Саме тому, якщо ваш колектив працює згуртовано, домагається успіхів у професійному плані, чому б не влаштувати «розвантажувальний день»? Традиційні корпоративи в ресторанах, нічних клубах і з виїздами на природу багатьом останнім часом приїлися, хочеться чогось більш душевного, корисного. Так чому б усім колективом не відвідати банний комплекс “Perfect”, особливо в той період часу, коли за вікном морози, а до теплих днів ще далеко?

 

Багато компаній у Хмельницькому відправляються всім колективом в SPA-центри, де можна провести час ще більш яскраво, ніж навіть в самому солідному ресторані. Деякі підлеглі можуть соромитися керівництва, але і тут є маса альтернатив. Грамотні директора роблять своєрідний сюрприз своїм працівникам, підносячи в якості подарунка можливість робочим колективом відпочити в банному комплексі - без строгих начальників і суворого керівництва. Цей формат вечірки дозволяє розслабитися всім співробітникам, які будуть не думати про те, «що скаже про мене директор на наступний день».

Отже, припустимо, ви прийняли рішення провести корпоративний вечір в бані. Ви можете доручити організувати «банне свято» нам.

 

Корпоратив у банному комплексі  “Perfect” – це:

  • Європейська, японська, українська кухні;
  • VIP-кімната на 15 осіб;
  • 5 парних;
  • Джакузі;
  • Соляна кімната;
  • Усі види ручного масажу;
  • SPA-процедури.

 

Новорічний корпоратив в бані часто обходиться набагато дешевше, ніж в модному кафе, а спектр розваг куди ширший. Також замовивши лазню, можна не ламати голову над вибором наряду. Замість святкового одягу жінки можуть одягнути щось зручне, зробити зовсім легкий макіяж і взяти купальник. Більше нічого представницям прекрасної статі не буде потрібно. До того ж в лазні спілкування проходить в зовсім неофіційній обстановці, роблячи колектив дружним і згуртованим.

 

Перейти:            Банний комплекс "Perfect banya"