Кедрова бочка у Perfect banya & SPA

Кедрова бочка у Perfect banya & SPA

Кедрова бочка - різновид міні-лазні, сауни. Кедрова бочка - це справжня знахідка для тих, хто любить паритися, але не може довго перебувати в лазні чи сауні. Кедрова бочка корисна для всіх. І для дитини і для дорослого, і для людини похилого віку. Оскільки під час процедури голова залишається зовні, задоволення можуть отримати навіть ті, для кого лазня під забороною, тому що тиск на судини головного мозку повністю відсутня.

 

Це, по-перше, Ваше здоров'я і душевний спокій. По-друге, цілющий вплив на Ваш організм трав'яного пара з зборів лікарських трав. Кедр - один з кращих природних фармацевтів. Цілющі властивості кедрової фітобочки вражають своїм різноманіттям: науково доведено, що вона здатна вилікувати захворювання нервової системи, опорно-рухового апарату, судин. Крім того, бочка допоможе позбутися від зайвої ваги і омолодити шкіру.

 

Кедрова бочка - це унікальний народний метод впливу на організм людини трав'яним паром із збору лікарських трав з подальшим втиранням лікувальних мазей і прийомом оздоровлюючого фіточаю з медом сприяє лікуванню від багатьох недуг. Висока насиченість цілющих речовин в пароконцентраціі сприяє наповненню капілярів кров'ю, повному розкриттю потових пір і сальних залоз, що сприяє максимальному виведенню з організму шлаків, токсинів і солей, з подальшим всмоктуванням цілющих з'єднань.

 

В сучасний час всіляких вірусних захворювань, людина вже намагається не лікувати, а попередити захворювання. Інколи це дешевше і приємніше. Одним із способів зміцнити здоров'я і бути в формі - займатися загартовуванням. Відвідування бані один із способів загартовування.


Справа звичайно це тривала і вимагає терпіння.
Зате по ефективності ні з чим не зрівняти. Відвідуючи хоча б один раз в тиждень фітобочку можна значно поліпшити здоров'я.

 

Рекомендований курс: 10-15 процедур.

 

Порада: Перед відвідуванням фітобочки корисно випити чашку зеленого чаю або трав'яного відвару, щоб процеси детоксикації йшли швидше. А також після виходу з парної бажано попити гарячого чаю - це підтримує потовиділення, прохолодне пиво навпаки може його зупинити.

 

Брати що-небудь з собою для відвідування "кедрової бочки" не потрібно. Клієнтам пропонують все необхідне. Найкраще побувати тут в кінці робочого дня, ближче до вечора, оскільки процедура дарує заспокоєння і приємну розслабленість.

Після подарунка собі коханому в вигляді такої "бочки", залишається тільки насолодитися гарантованим здоровим сном і ранковим зарядом бадьорості після нього.