Перебільшення та міфи про антицелюлітний масаж

Перебільшення та міфи про антицелюлітний масаж

Незалежно від зросту, ваги, віку, комплекції майже кожну жінку турбує така розповсюджена проблема, як "апельсинова кірка", тобто целюліт. Частіше ми - жінки - акцентуємо на цьому увагу з наближенням сезону купальників та коротких шортиків, але , як не крути, питання залишається актуальним круглий рік. Варто зауважити, що целюліт - не хвороба.

Це фізіологічний стан організму, що виникає внаслідок локального збільшення жирових клітин та порушення мікроциркуляції у жировій тканині. І в чоловіків такий "фізіологічний стан" теж можливий, але, насправді, дуже рідкісний.

Так, як проблема завжди актуальна, жінки постійно знаходяться в процесі пошуку та втілення у життя ефективних методів і засобів боротьби з целюлітом. Тому, кожна із нас знає, що шкідливо вживати алкогольні та газовані напої, не потрібно зловживати фаст - фудом та солодощами, які, в результаті, осядуть на нашому тілі у вигляді "апельсинової кірки". Про що не можна забувати, так це про регулярні заняття спортом та антицелюлітний масаж, який зараз просто на піку своєї популярності. І варто сказати, що у Perfect Banya & SPA у Хмельницькому Ви можете пройти курс якісного антицелюлітного масажу у професіоналів своєї справи. Також нагадаємо, що тут Ви маєте змогу обирати між мануальним та апаратним типом масажу та вибрати той, що Вам до душі. Або ж отримати консультацію на рахунок ефективності та показів до проведення обох видів масажу. Але давайте подумаємо, чому саме цей метод набув такої популярності? На нашу думку, вся справа в тому, що це метод до якого потрібно прикладати найменшу кількість зусиль. Саме так, оплативши процедуру і прийшовши на сеанс, ми "зробили все, що від нас залежало", а далі все в руках спеціаліста. А пізніше, отримавши короткочасний результат чи не отримавши його взагалі, ми нарікаємо на того самого спеціаліста. Тому сьогодні поговоримо про деякі перебільшення та міфи, що стосуються антицелюлітного масажу.

Досить розповсюдженою є думка, що даний вид масажу - це засіб для схуднення. Звичайно, кожній із нас хотілося б знайти спосіб боротьби з надлишково вагою, котрий не потребує затрат сил та енергії. Насправді ж, зменшення об’ємів проблемних зон при антицелюлітному масажі пов’язане з активізацією лімфовідтоку і виведенням рідини організму. Для того, щоб відбувалося спалення лишніх кілограмів, Вам необхідно впливати на організм комплексно, додаючи до масажу фізичні навантаження та правильне харчування.

Антицелюлітний масаж - завжди боляче та неприємно? Насправді, інтенсивність масажу підбирається індивідуально для кожного. Все залежить від Вашого порогу больової чутливості та від загальної чутливості Вашої шкіри. У багатьох пацієнтів, хто має підвищену чутливість шкіри, занадто інтенсивні рухи можуть викликати появу синяків, гематом та, навіть, спричинити пошкодження підшкірної жирової клітковини. Зрозуміло, що у таких випадках про будь - який лікувальний та позитивний ефект можна забути.

Необхідно зменшити об’єм рідини, який Ви вживаєте протягом доби, на час проходження курсу масажу. Кардинально хибна думка. Деякі спеціалісти можуть рекомендувати змінити Ваш режим пиття лише для того, щоб Ви побачили то й самий “ефект з першої ж процедури”, адже, як вже говорилося вище, під час масажу відбувається виведення надлишкової рідини з організму. Насправді, пити чисту негазовану воду потрібно завжди, а, особливо, в період проходження курсу антицелюлітного масажу. Тоді Ваш організм очищається та виводить токсини, що в ньому накопичились. Та варто нагадати, що не слід добову норму рідини заповнювати газованими напоями, чаєм та кавою. Найліпший варіант - звичайна чиста вода. Ви схуднете за 1 сеанс. На превеликий жаль, процес позбавлення від "апельсинової кірочки" - довготривалий процес, що вимагає комплексного підходу масажиста та пацієнта. Також слід пам’ятати, що ефективність виконаних процедур залежить від запущеності проблеми, фізіологічних особливостей організму, обміну речовин конкретної особи.

Ефект від курсу антицелюлітного масажу короткотривалий. Насправді, все індивідуально. У всіх ефект з’являється на різних термінах і, аналогічно, його тривалість у кожного різна. Це те, що потрібно підтримувати власними стараннями та працею. Якщо ж Ви після отримання бажаного ефекту, забудете про правильне харчування та регулярні фізичні навантаження, то за короткий термін Ви повернетесь до свого початкового стану.

І на останок. Антицелюлітний масаж роблять НЕ на усіх ділянках тіла. І це абсолютно правильно. Досвідчений масажист, швидше за все, відмовиться від проведення процедури в ділянці живота, так як жінка не завжди знає, про можливі захворювання в ділянці малого тазу. Справа в тому, що в результаті активного впливу, масажист може спровокувати небажані реакції з боку організму жінки. Тому, не забувайте інколи прислухатися до слів кваліфікованих спеціалістів, а, ліпше, проконсультуватися перед початком будь - яких процедур, що впливають на Ваше здоров’я.

Якщо Ви вирішили зайнятися своєю фігурою, чекаємо Вас у Perfect Banya & SPA у Хмельницькому. Вас з радістю проконсультують у всіх питаннях та підберуть підходящі, конкретно для Вас, процедури! І пам’ятайте - справжня краса всередині!


Печать   Электронная почта