У СПА вперше. ТОП рекомендації для хмельничан

У СПА вперше. ТОП рекомендації для хмельничан

Правильно відпочивати теж треба вміти, адже насичені робочі будні можуть обернутися стресом для організму. Тому колектив Perfect banya & SPA рекомендують хмельничанам регулярно відвідувати спа-процедури, щоб побути трішечки подалі від міської суєти.

У місті Хмельницький Perfect banya & SPA пропонує широкий спектр spa-послуг, які включають у собі косметичні і оздоровчі процедури, що спрямовані на ліквідацію причин стресів, втоми і просто поганого настрою.

Але як бути, якщо Ви ще жодного разу не були в Perfect banya & SPA і не знаєте, як себе вести, що з собою брати і що Вас там чекає.Тому в цій статті спробуємо з'ясувати, що потрібно знати при першому відвідуванні спа-салону.

Будь-яка жінка хоче відчувати себе королевою і це почуття можна викликати лише, проявляючи до неї турботу. Безумовно, є маса видів демонстрації уваги і одним з них, є подарунковий сертифікат на відвідування спа-салону у Хмельницькому, де можна поєднати приємне з корисним - оздоровитися і відчути себе справжньою королевою.

Йдемо в Perfect banya & SPA Що надіти в спа?

Якщо Ви вирішили відвідати spa-салон, варто знати, що з вбрання необхідно мати лише купальник. Халат, рушники, тапочки, шапочка - це все Ви отримаєте під час візиту до спа-салону Perfect.

Який купальник взяти з собою? Якщо ви збираєтеся відвідати джакузі, гідрованну, хамам / сауну, візьміть з собою купальний костюм, в якому вам буде комфортно, це може бути купальник закритого типу або ж бікіні. На користь останнього, можна відзначити, що в ньому вам буде набагато зручніше, особливо, якщо вас чекають відразу кілька процедур. Перевага бікіні в тому, що він відкриває доступ до всіх інтимних ділянок тіла, при цьому не оголюючи повністю. Зрештою, можна просто обернутися рушником, який Ви отримаєте на місці.

Як себе вести у спа-салоні?

За великим рахунком, вести себе варто так, як і в будь-яких інших публічних закладах, де крім вас відпочивають і інші люди. Не варто терпіти незручності або біль під час процедур. Якщо вам холодно, неприємно або боляче, повідомте спеціалісту про це. При необхідності задавайте питання без сорому.

Пам'ятайте про те, що в спа-салонах прийнято дотримуватися тиші - це одне з правил спа-етикету. Тому переведіть мобільний телефон на беззвучний режим, а з персоналом спілкуйтеся тихо. Як і ви, клієнти спа прийшли відпочити від шуму, суєти і проблем.

Неправильно думати, що СПА-етикет відноситься тільки до культури відношення персоналу до клієнтів, хоча це важлива складова. СПА-етикет це ще і ряд вимог і рекомендацій, які повинен дотримуватися клієнт. І їх більше ніж може здатися на перший погляд. В Україні до цієї пори правилам етикету у всіх сферах приділяють поки ще недостатня увага.

Perfect banya & SPA рекомендує Вам скористатися набором нехитрих правил, дотримуючись яких Ви проведете незабутній час в SPA з користю для себе і, що важливо, в абсолютній гармонії з оточуючими.

  • Приходьте в SPA-центр за 15-20 хвилин до призначеного часу процедури. За цей час Ви встигнете налаштуватися на відпочинок, випити чашку ароматного трав'яного чаю і переодягнутися.
  • Постарайтеся не спізнюватися на процедури.
  • Рекомендуємо приймати їжу не пізніше, ніж за годину до відвідування SPA-центру. А від прийому алкогольних напоїв в цей день краще утриматися. Обмеження практично не стосуються води, соків, чаю - для більшості процедур SPA вони рекомендовані.
  • Perfect banya & SPA - це місце для оздоровлення та відновлення життєвих сил. Тому на території SPA-центру куріння заборонене.
  • Перед SPA-церемонією зніміть всі прикраси. Не залишайте їх в кишенях або в шафці - краще передайте на зберігання адміністратору SPA-центру.
  • У день візиту в SPA-центр постарайтеся уникнути тривалого перебування на сонці. На наступний день також побережіть себе від впливу прямих сонячних променів.

Спа-процедури: обгортання, масаж, сауна і ванни мають властивість виводити з організму воду, тому при необхідності втамовуйте спрагу і пийте при бажанні трав’яний чай, який включений у вартість більшість процедур.

Perfect banya & SPA - поєднання корисного з приємним

Напередодні пляжного сезону дуже актуальні процедури, спрямовані на зниження зайвої ваги, а в spa салоні, це робити не тільки ефективно, але й приємно. Спа-салон Перфект у Хмельницькому пропонує спеціальні процедури для усунення небажаних кілограмів: лімфодренажний, антицелюлітний, вакуумно-роликовий масажі, інфрачервона сауна, кедрова бочка.

Бонуси та акції від спа-салону

Perfect banya & SPA постійно проводить акції, щоб продемонструвати турботу про своїх клієнтів. Подарунковий сертифікат - це найкращий подарунок для будь-якої жінки.

Правильний розподіл роботи і відпочинку дозволяє людині в подальшому показувати високу продуктивність, тому не забувайте частіше балувати себе корисним відпочинком. Слід також знати, що після процедур і відпочинку в spa, не варто вирушати на ділові зустрічі, вечірки або виснажливі поїздки. Виділяючи для себе такий день, скасовувати всі справи, оскільки ваш організм потребуватиме спокою, щоб усі пройдені процедури добре засвоїли і зробили дієвий ефект.


Печать   Электронная почта