Користь від гідромасажу в Perfect Banya & SPA

Користь від гідромасажу в Perfect Banya & SPA

Кожному відомо, що масаж використовують для лікування та профілактики різноманітних захворювань, крім того, це прекрасний метод, щоб розслабитися, зняти стрес та просто відпочити. Серед багатьох мануальних, так би мовити, класичних технік необхідно виділити гідромасаж.

Гідротерапія стала відома багато років тому, її дія ґрунтується на створенні потоків води змішаних з бульбашками повітря, таким чином, відбувається тиск на різні ділянки тіла людини. Вода та бульбашки - це Вам щось нагадує? Звичайно, для гідромасажу потрібна спеціальна гідрованна, яка нам усім більш відома, як джакузі. “Гідротерапія” - звучить доволі серйозно, а де ж можна спробувати цей чудо - метод? Запрошуємо Вас у Perfect Banya & SPA у Хмельницькому, де можна отримати сеанс гідротерапії і не тільки, де можна розслабитися і насолодитися часом для себе та свого організму, адже як і всі спа-процедури, гідромасаж має безліч позитивних впливів на людину.

Як і коли виникла гідромасажна ванна?

Трішки історії. Приблизно в 1900 р 7 братів Jacuzzi емігрували з Італії до США, в пошуках кращої долі. Сім'я Якуцці славилась винахідництвом, на їхньому рахунку виготовлення авіаційних пропелерів та легких поштових літаків. У 1943 році сину наймолодшого з братів був поставлений діагноз ревматоїдний артрит, що спонукало батька до пошуків засобів полегшення симптомів хвороби. Так був винайдений аераційний насос, який, при зануренні у воду, викидав водний струмінь з повітрям - перша ванна для гідромасажу. Датою народження гідрованни вважається 1968 рік, коли компанія Jaсuzzi Inc випустила на ринок першу автономну ванну для гідромасажу, яка у 1970 році була вдосконалена системами фільтрації та нагрівання води.

На чому ж базується позитивний вплив гідротерапії? Усім нам знайоме відчуття, коли ми знаходимося у воді - це відчуття цілковитого розслаблення всього тіла, що нагадує невагомість. М'язи розвантажені, чому також сприяє температура води у ванній, за рахунок цього покращується рух крові та лімфи по судинах, активуються обмінні процеси, покращуються трофічні функції. Тобто, за рахунок тотального і одночасного впливу на все тіло, запускається цілий ланцюг процесів у нашому організмі. Під дією гідромасажу відбувається зміцнення стінок судин, відновлюється їх еластичність; комбінована дія потоків води та повітря стимулює видалення зроговілих клітин на усьому тілі, так би мовити, шкіра шліфується, підвищується її тонус, покращується колір, підвищується еластичність. Вагомий вплив така процедура має під час лікування захворювань хребта чи реабілітації після травм. Вода знімає навантаження, зменшується відчуття болі та дискомфорту, а за рахунок посилення кровотоку підвищується рухливість спазмованих ділянок. За рахунок стимуляції кровообігу відбувається виведення з організму надлишкової рідини, що стимулює зменшення набряків та виведення шлаків та токсинів з організму. Не останню роль гідротерапія посідає у боротьбі з целюлітом та досягненні красивих форм. Направлена дія потоків води активує розщеплення ліпідів, бореться з нерівностями шкіри, стимулює зменшення об'ємів. Та одним з найважливіших, на нашу думку, є вплив на Ваш емоційний стан. Бо ж наше фізичне здоров'я на пряму залежить від морального, а що може краще забезпечити гарний настрій, як не можливість розслабитися після важкого дня чи тижня, можливість відновити сили та отримати заряд енергії, можливість відчути невагомість.

То ж гідромасаж! Для кого актуальний? Для усіх! Для тих, хто має захворювання нервової системи чи опорно - рухового апарату, для тих, хто страждає від стресу та втоми, для тих, хто хоче розслабитися та заспокоїтися. Чи є протипоказання? Звичайно, як і в будь - якої лікувально - профілактичної процедури. Будь - які захворювання у стадії загострення, гіпертонічна та ішемічна хвороба, тромбози, новоутворення, шкірні захворювання - всі ці стани є протипоказанням для проведення гідромасажу. Ми вже не один раз про це говорили і наголошуємо знову: “перед тим, як почати відвідувати будь - які лікувально - профілактичні процедури, обов'язково проконсультуйтеся зі своїм лікарем, будьте уважні до свого здоров'я”!

То ж чекаємо Вас у Perfect Banya & SPA у Хмельницькому, де Ви знайдете безліч способів та засобів, за які Ваша душа та тіло будуть Вам вдячні!