Скинути зайві кілограми просто - Perfect SPA

Скинути зайві кілограми просто - Perfect SPA

Фахівці Perfect SPA у Хмельницькому розробили для Вас ефективні програми корекції фігури, як антицелюлітні, по зниженню ваги і зменшенню обсягів тіла, так і по відновленню тонусу і пружності шкіри.

Дані програми складаються з лімфодренажних, антицелюлітних, коригувальних масажів, пілінгів тіла, ефективних обгортань, нанесення активних сироваток, а також необхідного попереднього розслаблення організму у вигляді розпарювання і інших теплових процедур.

Гідромасаж врятує від целюліту

Під час акватерапіі струмінь води працює як скраб - видаляє верхній шар шкіри і таким чином готує епідерміс до подальшого контакту з активними і поживними речовинами. Більш того, гідромасаж запускає обмінні процеси, а значить, корисні компоненти стануть засвоюватися набагато швидше і якісніше. А очищені потові залози дозволять їм проникнути в глибокі шари шкіри.

Кедрова бочка для схуднення

При регулярному і правильному проведенні процедур можна отримати значні результати в позбавленні від зайвої ваги. Всього один сеанс дозволяє скинути до 500 г жирових відкладень. Так як під час процедур відкриваються пори і активно спалюється підшкірний жир, ця методика є ефективним засобом позбавлення від «апельсинової кірки».

Масаж для схуднення

Масаж - ефективний засіб для зменшення обсягів. Принцип дії дуже простий - в звичайному житті в нашому тілі обмінні процеси проходять не так швидко, як би нам хотілося. Прискорити їх можна саме за допомогою регулярних сеансів масажу.

Грязь і шоколад - на 1 см. менше Обгортання - одна з найприємніших процедур, яка дозволяє не тільки позбутися від зайвих сантиметрів, але і наситити шкіру поживними речовинами. Легкий масаж знімає внутрішньотканинний набряк, покращує мікроциркуляцію і готує шкіру до подальших процедур. Поліпшується колір і рельєф шкіри, посилюється лімфоток, нормалізуються метаболічні процеси, з міжклітинної простору виводиться зайва рідина - і маса тіла знижується.

Баня - моментальний ефект

Відвідавши баню і турецький хаммам, можна домогтися моментального зниження ваги і розмірів тіла. Вологий пар і висока температура розкривають пори і стимулюють активне потовиділення. Похід в парилку супроводжується підвищенням температури тіла і підшкірно-жирової клітковини. Якщо в цей момент попрацювати над проблемними ділянками віником або рукавичкою, то жир почне інтенсивно спалюватися і виводитися з організму.

Perfect запрошує хмельничанок відвідати SPA-комплекс та по-королівськи провести час. До Ваших послуг 5 парних, джакузі, усі види ручного масажу, гідрованна, соляна кімната та багато іншого.