Схуднути просто! ТОП-5 порад, як відвідувати Perfect banya & SPA для ефективного схуднення без дієт

Заповітна мрія багатьох - милуватися в дзеркалі своєї тонкою талією і стрункими стегнами ... Правда? Але як бути, якщо талія і стегна поки що не дуже радують? Спробуйте сходити у Perfect banya & SPA! Ні, правда - за одне відвідування можна позбутися від 2 кг зайвої ваги! Це як? - запитаєте ви. Читайте статтю, і ви відкриєте 5 секретів, як схуднути без шкоди для здоров'я.

 

Навіщо вимотувати себе дієтами або багатогодинними тренуваннями, якщо можна просто відвідати парну: розслаблятися в теплі, прогріватися, зміцнювати імунітет і ставати стрункішими? Щоб вразити оточуючих перетвореннями, дотримуйтесь правил грамотного та швидкого схуднення.

 

Поступове прогрівання

Спочатку - прийміть теплий душ. Далі - насухо розітрітріться рушником. І тільки потім вирушайте у парну. Важливо підготувати організм до термо процедур. Паритися, щоб схуднути нескладно. Головне - не сидіть, а саме лежіть. Кожних 5 хвилин повертайтесь з боку на бік. Чому треба лежати? Справа в тому, що нирки виділяють більше сечі в положенні лежачи. Потіючи, ми знижуємо навантаження на нирки, так як виводимо токсини через шкіру. Завдяки цьому нирки можуть відпочити і відновитися. Але це за умови, що в крові міститься достатня кількість поживних речовин… Отже, відвідуйте баню 1 раз в тиждень, пийте чисту воду, повноцінно харчуйтеся, висипайтеся і згодом нирки почнуть працювати краще.

 

Догляд за шкірою

Попарилися від душі? Тепер обов'язково прийміть теплий душі і витріться сухим рушником. Скористайтеся послугами скрабування, пілінгу від Perfect SPA. На розпареній шкірі вони діють набагато краще. І вже після такого глибокого очищення ви можете із задоволенням нанести живильну зволожуючу маску.

 

Пийте чисту воду

Високі температури і гаряча пара прискорюють роботу потових і сальних залоз. Ми активно потіємо, як наслідок - втрачаємо зайві кілограми ... І не тільки кілограми, але і запас рідини. Якщо вас дуже мучить спрага - пийте чисту не холодну водуабо гарячий трав'яний чай.

 

Масаж

Ми вже з'ясували, що процедури у парній покращують кровообіг, і целюліт потихеньку відступає. Але щоб прискорити цей процес і швидше схуднути в бані, потрібно робити масаж на проблемних ділянках.

 

Не переїдайте

Краще взагалі не їжте за 2 години до відвідування парної. Відразу після лазні теж накидатися на їжу не варто. Особливо на солоне - сіль заважає скидати зайві кілограми.

 

На скільки можна схуднути у бані?

 

За один сеанс у парній можна схуднути приблизно на 2 кг. Для того, щоб досягти такого ефекту потрібно стимулювати інтенсивне потовиділення. Після бані не можна різко охолоджуватися, щоб не зупинити процес інтенсивного потовиділення. Якщо хочете повернути свою тонку талію - потерпіть, не стрибайте у басейн, не біжіть під холодний душ. Відвідуйте Perfect banya & SPA щотижня і ви відчуєте легкість у всьому тілі, помітите поліпшення самопочуття і почуєте бажані компліменти!

 

 

Перейти:            Банний комплекс "Perfect banya"