Сауна та оздоровлення!

Будь-яка сауна - фінська, російська, турецька або ще якась інша доставляє не тільки задоволення, але і завдяки потужному термічному впливу на організм приносить величезну користь в цілому, а також покращує самопочуття. Регулярне відвідування сауни сприятливо позначається на самопочутті, сні, а також зміцнює імунітет, людина загартовується і перестає часто хворіти. Також завдяки високій температурі поліпшується водно-сольовий обмін, шкірні покриви очищаються від жиру, з організму виводяться різні шлаки. Цим користь не обмежується. Буквально на всі життєві процеси лазня сприятливо впливає і несе користь. Сприяє ще і стабілізацію центральної нервової системи, допомагає швидше відновитися після хвороби, після фізичних навантажень.

 

Порівняно не так давно, люди, які довгий час страждали ожирінням, випробували всілякі дієти, почали систематично відвідувати лазневі заклади. Як виявилося, висока температура сприяє швидшому спалюванню жирових клітин, а одночасно з фізичними навантаженнями - це найбільш ефективний спосіб схуднути.

 

Шкіра

Під впливом тепла температура шкіри в перші дві хвилин значно збільшується, але потім спрацьовує захисна реакція нашого організму, ми починаємо активно потіти. Температура на поверхні шкіри може досягати сорока градусів і цього цілком достатньо, щоб активізувати різні процеси. Так пори розширюються і шкіра починає не тільки дихати, а й завдяки рясному виділенню поту очищатися від шлаків.

 

Серцево-судинна система

Користь парної особливо проявляється в серцево-судинній системі. Висока температура сприяє тому, що наше серце починає швидше скорочуватися, а це в свою чергу призводить до того, що через кровоносні судини кров починає швидше циркулювати. Відбувається більш активне збагачення киснем. Також активне скорочення, як судин, так і м'язових тканин серця та інших органів є свого роду зарядкою для них.

 

Дихальна система

Під впливом високої температури, яка впливає не тільки на наш організм, але також на дихальну систему, спрацьовує захисний рефлекс. Відбувається звуження судин легенів. Збільшується глибина дихання. Відбувається свого роду зарядка і очищення дихальної системи.

 

Перейти:            Банний комплекс "Perfect banya"