Чому чоловікам потрібно відвідувати СПА?

Чому чоловікам потрібно відвідувати СПА?

Чи часто Ви влаштовуєте СПА відпочинок разом зі своєю другою половинкою? І як часто, загалом, Ви бачите представників сильної половини людства у SPA?

Справа в тому, що побутує думка про те, що відвідування СПА салону - виключно жіноча справа, адже за статистикою, на 10 відвідувачів - жінок у СПА припадає лише 2 чоловіки.

Сьогодні спробуємо з Вами розібратися чому і для чого чоловікам відвідувати СПА. Perfect Banya & SPA у Хмельницькому пропонує широкий спектр послуг, які є актуальними і корисними, як для жінок, так і для чоловіків. Але чому наші дужі мужі так рідко потрапляють у стіни СПА салону? Існують деякі упередження на цей рахунок!

Дехто вважає, що відвідувати подібні заклади - це “не по-чоловічому”! Насправді ж, тут Ви можете провести час разом зі своєю близькою людиною у гарній, затишній атмосфері, де обов’язково розслабитеся і відпочините. І сьогодні пропагується здоровий спосіб життя та догляд за собою, а SPA - процедури - прекрасні помічники у цих напрямках.

СПА - це лише косметичні послуги! Звичайно ж НІ! Існує безліч різноманітних процедур, що входять у SPA комплекс, деякі з них будуть цікавими лише для жінок, деякі- підходять усім. Масаж, бані, сауни, джакузі - все це чекає на Вас у Perfect Banya & SPA. А який чоловік не любить добряче попаритись у бані? А хто з нас відмовиться від розслабляючого масажу у виконанні справжніх майстрів своєї справи? То Ви все ще вважаєте, що у СПА Вам робити нічого?

СПА - це дорого! Це чергове перебільшення. На даний момент існує безліч різноманітних салонів, котрі мають різну цінову політику та пропозиції. Ви можете обрати той, котрий Вам до душі за розташуванням, за послугами, котрі там надаються і, звичайно ж, за доступністю.

Насправді відвідування СПА комплексів у чоловіків та жінок кардинально відрізняються! Спитаєте чому? Тому що прекрасна половина людства готова на будь - які процедури спрямовані на корекцію фігури, покращення стану шкіру обличчя та тіла в цілому ,так би мовити ”краса потребує жертв". У випадку ж чоловіків - всї дії спрямовані на отримання цілковитого релаксу та приємних відчуттів. Яка користь від СПА процедур?

  • Можливість розслабитися
  • Зниження м’язового напруження (або ж зменшення больових відчуттів у м'язах, що є особливо актуальним після фізичних навантажень)
  • Прекрасний помічник у підтриманні гарної форми (СПА + спорт = красиве підтягнуте тіло)
  • Відновлення запасів енергії
  • Покращення сну
  • Підвищення імунітету та профілактика захворювань

Чоловіки - наша опора та підтримка, саме на їхні плечі звалюється тягар з вирішення серйозних питань та прийняття рішень. Вони, також, щодня втомлюються, стресують, переймаються. Але ж виявляти свої емоції - це, знову ж таки, “не по - чоловічому”. А накопичення негативних емоцій призводить до хронічних захворювань. Саме тому чоловікам просто необхідно відвідувати місця, де можна розслабитися, відволіктися від проблем, отримати позитивні емоції та заряд енергії. І таким місцем, на нашу думку, є Perfect Banya & SPA у Хмельницькому.

Як зацікавити Вашого мужчину до відвідування салону? Для початку, можете відвідати СПА самотужки, а вже після цього візиту поділитися своїми приємними враженнями та емоціями з ним. Описати всі плюси (мінусів, ми впевнені, Ви не знайдете), порекомендувати процедури, що сподобались найбільше. А ще ліпшою ідеєю стане сертифікат на відвідування СПА комплексу для Вас двох. Це прекрасна можливість провести час разом у приємній атмосфері!

Тож запрошуємо усіх - і сильних і тендітних - у Perfect Banya & SPA, адже тут приємно, корисно та доступно! Приділіть час собі і Ваш організм буде Вам вдячний!