Баня для схуднення. Як правильно?

Баня для схуднення. Як правильно?

Ідеальна фігура-мрія... Мабуть, більшість із нас очікувало побачити тут “кожної жінки”.

Але, насправді, сучасний чоловік переймається своїм зовнішнім виглядом, стилем, статурою, фігурою аналогічно, як це відбувається у прекрасної половини людства. Сьогодні, мати гарну фізичну форму, вести здоровий спосіб життя-тренд. І це, справді, добре. Саме тому проблема надлишкової ваги та схуднення актуальна для багатьох. Спорт і правильне харчування-чи не найдієвіші “помічники” у боротьбі за красиві форми. Але, часто, чи то за браком часу, чи бажання, ми шукаємо альтернативні способи схуднення, які б давали гарні результати з мінімальними зусиллями. Будемо відвертими: без старань, марно очікувати гарних результатів. А от комплексний підхід буде ефективним, а результат-довготривалим. Так от, одним із таких “альтернативних" методів схуднення є банні процедури та СПА у Perfect Banya у Хмельницькому. І сьогодні ми б хотіли розповісти про те, як правильно відвідувати парну, аби отримати ефект.

Римська парна, російська баня, фінська сауна, хамам, СПА комплекси - усі ці процедури працюють на Вас та Вашу фігуру. Але, чи є серед них “робоча конячка”? Насправді, все залежить від Вашого організму. За рахунок чого ми отримуємо ефект? Завдяки потовиділенню та виведенню надлишкової рідини з організму. Тому, зрозуміло, найкраще діяти буде та парна, де відбувається найактивніше потовиділення. Російська баня з її високою температурою та сухим повітрям-ворог надлишкової рідини у Вашому організмі. Не варто забувати про гаджет, яким користуються у такій парній. Віник створює додаткове навантаження на організм, яке потребує додаткових затрат енергії, що, у свою чергу, стимулює ще активніше потовиділення. Але! Не для кожного з нас температурний режим, що підтримується у російській парній, легко переноситься.

Можливо, суха парна Вас не влаштовує, тут Вам дискомфортно та неприємно. У такому випадку, не потрібно себе примушувати та терпіти. Пам'ятайте, необхідно прислухатися до потреб свого організму, аби йому не нашкодити. Оберіть те, що Вам до душі, наприклад, хамам, де нижча температура та висока вологість. Адже, процес, що не приносить задоволення, безперечно, буде мати гірший ефект. Отже, коли Ви обрали підходящу парну, варто заздалегідь підготуватися до сеансу. Не варто вживати “важку” їжу протягом дня, а перед самим сеансом останній прийом їжі нехай буде за 1-1.5 години, виключіть із раціону алкогольні та газовані напої. Для тамування спраги прекрасно підійде трав'яний чай та звичайна вода, але не варто налягати на пиття, адже наша мета-вивести надлишок води з організму, тому пийте по необхідності, але не чекайте зневоднення. Під час сеансу краще лежати, а не сидіти. Починайте з нижньої полиці і, за бажанням, підіймайтеся вище. Якщо Ви і раніше активно відвідували баню, можна зробити до 4-5 заходів, з обов'язковими перервами та відпочинком. Якщо ж Ви “новачок” у цій справі, не перенапружуйте свій організм, починайте з кількох нетривалих заходів і, поступово, збільшуйте їх тривалість та кількість. Якщо, під час сеансу, у Вас виникли будь-які неприємні відчуття, варто негайно покинути парну. Для отримання найкращих результатів, необхідно діяти комплексно. Саме тому, після другого чи третього заходу у парну, скористайтеся скрабом для тіла. Не варто це робити відразу, дайте своїй шкірі час розпаритися, а порам відкритися. Нанесіть на тіло скраб та пропрацюйте найпроблемніші ділянки.

Таким чином, Ви підготували шкіру до наступних маніпуляцій, а глибоко очищена шкіра буде активніше сприймати корисні речовини, які потраплятимуть на неї пізніше. Після ексфоліації застосуйте антицелюлітне обгортання на проблемні ділянки. Спеціально створений склад таких засобів виводить надлишкову рідину на стимулює розщеплення ліпідного прошарку. В той час, коли обгортання “працює” на своїх ділянках, можна зробити масаж інших частин тіла. Після завершення процедури ополосніть тіло під душем та, обов'язково, скористайтеся зволожуючим кремом, лосьйоном, маслом, баттером і т д. Прекрасні результати можна отримати від антицелюлітного масажу, тому, радимо, взяти до увагу цю процедури, яка в парі з вище описаними маніпуляціями не заставить Вас довго чекати результату. Окрім ефекту схуднення, баня-прекрасний помічник у підтриманні здоров'я усього Вашого тіла, емоційного та фізичного стану. Тому, відкладіть свої гаджети подалі і просто насолоджуйтеся процесом. Повірте, правильне емоційне налаштування та відпочинок зіграють Вам на руку.

Відвідування бані-ідеальний спосіб розслабитися, відпочити, приділити час собі та своєму тілу. Не варто покладати на неї усі надії у процесі схуднення. Це один із “робочих” варіантів, який у поєднанні з фізичними навантаженнями, правильним харчуванням та вашими зусиллями обов'язково матиме результат. Чекаємо Вас у Perfect Banya & SPA у Хмельницькому, тут затишно, комфортно та ефективно!


Печать   Электронная почта