Турецький хамам у банному комплексі "Perfect"

Що відбувається в турецьких лазнях? Чому вони такі знамениті? І чим відрізняється турецька лазня хамам від звичної нам російської лазні або фінської сауни?

 

По-перше, температури - 35-50 градусів, таким чином, немає такого серйозного тиску, як у фінській сауні і російській лазні. По-друге, її основне завдання - саме релаксація.

 

Хамам рекомендується відвідувати тим, хто страждає надмірною вагою, користь турецької лазні в тому, що за один візит туди можна скинути до 1,5 зайвих кілограмів. Під час банних процедур відбувається очищення організму - виведення шлаків сальних залоз, шкіра стає ніжною. Чим ще корисний хамам? Цю баню варто відвідувати і при ряді хвороб - наприклад, з її допомогою можна позбутися від застуди та бронхіту, істотно зміцнити свій імунітет - адже вологе і гаряче повітря негативно впливає на бактерії і мікроби.

 

Розслабляючий ефект вражає - зволожується шкіра, знімається напруга м'язів, значно поліпшується травлення, стимулюється кровообіг - після хамама ви будете спати міцно і солодко, як у дитинстві. Говорячи про те, чим корисна турецька лазня, не можна не відзначити те, що це комплексна косметична процедура - про целюліт можна буде забути.  

 

Перейти:            Банний комплекс "Perfect banya"