Про користь масажу | Perfect banya & SPA

Про користь масажу | Perfect banya & SPA

З давніх часів масаж є відмінним способом загального оздоровлення організму та лікування багатьох захворювань. Використовуючи спеціальні прийоми і пристосування для впливу на тіло, він робить цілющу дію, розслабляючи м'язи, покращуючи кровообіг і сприяючи поліпшенню функцій нервової системи.

Лікувальний масаж є фізичний вплив на певну зону тіла людини за допомогою різних прийомів, може виконуватися руками або спеціальними пристроями, що дозволяють надати більш глибокий вплив на тканини організму. Його значення для загального здоров'я людини важко переоцінити, адже саме головне його призначення: позбавлення від болю в хребті і нормалізація роботи нервової системи, від чого багато в чому залежить загальне самопочуття.

Масаж є відмінним засобом відновлення після травм, поліпшення здоров'я хребта, добре допомагає при незначних розладах нервової системи і хронічної втоми. Він може бути прекрасною профілактикою виникнення різних недуг, самостійним методом лікування або додатковим засобом при основній терапії багатьох захворювань.

Регулярне виконання масажу надає стимулюючу дію на тканини організму, покращує кровообіг і лімфовідтік, що сприяє поліпшенню стану і кольору шкіри, зменшення запалень і позбавлення від застійних явищ, допомагає тримати м'язи в тонусі, продовжує молодість і додає енергії.

Всього цього можна досягти за допомогою спеціальних прийомів, першим з яких застосовується погладжування для легкого зігрівання поверхні шкіри, далі йде розминка для більш глибокої дії. Наступним робиться розтирання, що допомагає згладити дію попереднього прийому, а завершується масаж вібруючими рухами, що дозволяє розслабити м'язи після інтенсивного фізичного впливу.

Для того щоб підтягнути обвислі з роками шкіру обличчя і розгладити зморшки і складки, потрібно регулярно виконувати масаж обличчя, який легко освоїти самостійно і виконувати в домашніх умовах, продовжуючи свою красу і молодість.

Сучасний спосіб життя більшості людей малорухливий, сидяча робота і відсутність регулярних фізичних навантажень провокують порушення у функціях опорно-рухового апарату, і найчастіше викликають проблеми з хребтом. Масаж спини допомагає поліпшити кровообіг в м'язах, зняти в них напруга, локалізувати біль і з часом відновити правильне положення хребта і його працездатність. Правильне положення хребта визначає правильну роботу всіх внутрішніх органів, а його викривлення провокує збій у функціях всього організму. Виконання масажу шийно-комірцевої зони допомагає поліпшити кровообіг мозку і роботу м'язів обличчя. При впливі на грудний відділ хребта ми побічно стимулюємо правильну роботу серця, органів дихання.

Частим супутником офісних працівників і людей з неправильною поставою є шийний остеохондроз, який проявляється головними болями, загальною слабкістю. Кращим помічником в цій ситуації є масаж шийно-комірцевої зони, який повністю допомагає прибрати больові відчуття і дискомфорт, зняти напругу і відновити правильне положення хребців, налагодити кровопостачання головного мозку, що позбавить вас від усіх неприємних симптомів. Але, проявивши одного разу, ця проблема не зникне назавжди, тому вам доведеться час від часу повторювати курс масажних процедур для профілактики рецидивів.

Лікувальний масаж є однією з небагатьох оздоровчих процедур, які, приносячи приємні відчуття, безпосередньо впливають на якість життя людини і його загальне самопочуття.

Масажний кабінет Perfect banya & SPA запрошує хмельниччан відвідати сеанси масажу. Для вас працюють кращі спеціаліста міста Хмельницького.

Массаж працює з 10:00 по 21:00

Прийом заявок по телефону з 10:00 по 20:00